Διά Βίου Εκπαίδευση

Οι ραγδαίες και βαθιές αλλαγές στον επιστημονικό, τεχνολογικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για επικαιροποίηση και συνεχής αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των πολιτών προκειμένου να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της προσωπικής και εργασιακής τους ζωής.

Το Ίδρυμα Κόκκαλη, ανταποκρινόμενο σε αυτήν την ανάγκη για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση με σκοπό την ενεργοποίηση των ατόμων και ομάδων για ατομική και κοινωνική ανάπτυξη, σχεδίασε και παρείχε προγράμματα στον τομέα της δια βίου εκπαίδευσης.

March 26, 2008

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Προγράμματος Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου  Harvard Kennedy School ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών, Στρατηγικής Διοίκησης για ηγέτες Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων, στην Αθήνα, Ελλάδα.

Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα κατάρτι...

July 1, 2005

Η Παλαιστινιακή Ηγεσία για την Ανάπτυξη: Η διαχειριστική πολιτική και η οικονομική μετάβαση ήταν το θέμα του πενταήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος για τη Μέση Ανατολή του Πανεπιστημίου Harvard, που πραγματοποιήθηκε τέλος Αυγούστου στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του At...

Please reload

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΚΚΑΛΗ

Ηροδότου 23, 106 74

Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ: +30 216 8003090-91

Fax: +30 216 8003109

kf@kokkalisfoundation.gr

  • White Facebook Icon
Επικοινωνήστε μαζί μας

© 2017 Kokkalis Foundation. Proudly created by Designature.