top of page

Υποτροφίες Κόκκαλη για το έτος 2012


Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική, Δημόσια Διοίκηση, και Δημόσια Διοίκηση/Διεθνή Ανάπτυξη.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη παρέχει υποτροφίες σε νέους επιστήμονες από την περιφέρεια της Νοτιοανατολικής και Κεντρο-ανατολικής Ευρώπης για μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής, John F. Kennedy του Πανεπιστημίου Harvard.

Για το Πρόγραμμα Υποτροφιών Κόκκαλη δεκτές γίνονται οι αιτήσεις γηγενών από την Αλβανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, το Κόσοβο, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβενία και την Τουρκία, που ενδιαφέρονται για ένα από τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Harvard:

Master in Public Policy (MPP) {Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική}, Master in Public Administration (MPA2) {Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση-2ετές}, Master in Public Administration in International Development (MPA/ID) {Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση/ Διεθνή Ανάπτυξη} Master in Public Administration/Mid Career (MC/MPA) {Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση-1ετές} Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ακαδημαϊκή και/ή επαγγελματική εμπειρία στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα: δημόσια πολιτική και διοίκηση, τομείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, νομική, οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων και άλλων συναφών κλάδων. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδείξουν έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα και την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά μία αίτηση του Kennedy School και μία του Προγράμματος Υποτροφιών Κόκκαλη και τους δίνεται η δυνατότητα να υποβάλουν το υλικό ηλεκτρονικά. Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες: http://www.hks.harvard.edu/degrees/admissions/apply http://www.hks.harvard.edu/kokkalis/educational_opportunities.html#kokkalisfellowship

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων για την υποτροφία Κόκκαλη είναι η 6η Ιανουαρίου, 2012. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο Harvard Kennedy School είναι η 2η Δεκεμβρίου, 2011. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.hks.harvard.edu/degrees/admissions/apply/deadlines

Tags:

KOKKALIS FOUNDATION

Irodotou 23, 106 74

Athens, Greece

+30 216 8003090-91

kf@kokkalisfoundation.gr

  • White Facebook Icon
Contact

Thanks! Message sent.

© 2017 Kokkalis Foundation. Proudly created by Designature.

bottom of page