top of page

Γευσιγνωσία από την Chef's Brigade Greece - Slow Food Community

Tην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, η Chef's Brigade Greece - Slow Food Community διοργάνωσε στο εστιατόριο Nyn Esti, Γευσιγνωσία σφαγίων προβάτων που εκτρέφονται στην Ελλάδα.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου μας Meat Quality, με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων μελών του έργου, (Centre for Research & Technology Hellas (CERTH), EDOK Hellas, ΚΙΒΩΤΟΣ, Kokkalis Foundation) αλλά κι επαγγελματιών του χώρου.


Συγκεκριμένα αξιολογήθηκαν οργανοληπτικά οι φυλές Φλώρινας-Πελαγονίας, Καλαρρύτικο, Κατσικάς, Χίου, Charolais, Lacaune & Assaf, μέσω τυφλής γευσιγνωσίας τεμαχίων πρόβειου κρέατος, με βάση τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.


Ευχαριστούμε την Chefs' Brigade Greece - Slow Food Community για την άρτια οργάνωση και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία!




Tags:

 

댓글


KOKKALIS FOUNDATION

Irodotou 23, 106 74

Athens, Greece

+30 216 8003090-91

kf@kokkalisfoundation.gr

  • White Facebook Icon
Contact

Thanks! Message sent.

© 2017 Kokkalis Foundation. Proudly created by Designature.

bottom of page